DA

Et stærkt nordisk samarbejde

BrandFactory Group

Fordele på tværs af landegrænserne og styrken ved lokal tilstedeværelse

BrandFactory Group er et netværk af professionelle fagfolk, som er gået sammen med det fælles formål at gøre din vej til succes nemmere ved hjælp af visuel kommunikation. Vores mission er at forvandle ideer til virkelighed og imødekomme og overgå dine forventninger, uanset hvem du er, hvad du sælger, og hvor du befinder dig.

Oprindeligt var vi otte virksomheder med en fælles passion for kommunikation. I 2017 besluttede vi at slå os sammen til en samlet gruppe under ét fælles navn: BrandFactory.

Vi er omkring 580 engagerede og forretningsorienterede medarbejdere i Danmark, Norge og Sverige, som med alle deres evner og al deres erfaring hjælper dig til at få succes med din brandingmission.

/

Vi er bevidste om vores ansvar

BrandFactory integrerer på aktiv vis sociale og miljømæssige hensyn i alle vores forretningsaktiviteter og interaktion med vores interessenter.

BrandFactory Group arbejder konstant for at sikre, at vi selv, vores samarbejdspartnere og alle vores underleverandører agerer i overensstemmelse med national og international lovgivning og standarder, særligt inden for forretningsdrift, menneskerettigheder, arbejdsmiljø og bæredygtighed.

Stordriftsfordele og styrket erfaring

At være en del af en solid gruppe handler om at kombinere styrkerne og på bedste vis udnytte de kreative og praktiske fordele. Det skal dog aldrig afskære os fra vores lokale engagement eller de tætte forhold, vi har med vores kunder, for vi er stadigvæk kompetente lokale aktører, blot med en stærk gruppe i ryggen.

  • Vangsgaard bliver til BrandFactory

    Nyhed

    Nyt navn – samme mennesker, samme service og samme innovative tilgang til design, proces og kvalitet. Beslutningen om at skifte navn har været undervejs det sidste års tid, og den 19. september 2017 er det officielt blevet tid til at skifte vores velkendte og 35 år gamle brand Vangsgaard ud med vores nye visuelle identitet under navnet BrandFactory Danmark A/S – i daglig tale BrandFactory.
  • Vidste du, at vi har en blog?

    Blog

    Vi holder dig opdateret med, hvad der rører sig inden for visuel kommunikation, branding og butiksindretning. Som noget helt nyt har vi også et Instagramfeed, som vi løbende opdaterer med nye spændende løsninger og glimt fra vores hverdag.
 ? 
Kan vi hjælpe?