DA

Vangsgaard bliver til BrandFactory

Blog

Er din firmabil en del af din branding?

Du har sikkert en firmabil.


Eller måske har din virksomhed en hel vognpark med personbiler, varevogne og lastbiler.


Men er den tænkt ind som en del af din branding og kommunikation?


Bilindpakning og dekorationer på køretøjer er en af de mest effektive metoder, når du vil øge kendskabet til dit brand – og så er det endda også en af de mest økonomiske.

Læs mere
 • Bilindpakning

  En bilfolie til de miljøbevidste

  Miljøvenlighed er måske ikke nødvendigvis det første ord, der dukker op, når man tænker på biler og bilindpakning. Men sådan behøver det faktisk ikke være.

  Læs mere
  • En bilfolie til de miljøbevidste

   Fremtidens detail

   Ny teknologi, digitalisering i alle led og kunder, der konstant skifter adfærd og stiller nye krav. Sådan er virkeligheden i fremtidens detailbranche, hvor disruption hører til dagens orden, og hvor forskellen på vindere og tabere ifølge eksperterne bliver evnen til at tilpasse sig en ny og kompleks virkelighed.

   Læs mere
   Fremtidens detail

   Vangsgaard bliver til BrandFactory

   Nyt navn – samme mennesker, samme service og samme innovative tilgang til design, proces og kvalitet.

   Beslutningen om at skifte navn har været undervejs det sidste års tid, og den 19. september 2017 er det officielt blevet tid til at skifte vores velkendte og 35 år gamle brand Vangsgaard ud med vores nye visuelle identitet under navnet BrandFactory Danmark A/S - i daglig tale BrandFactory.

   Læs mere
   Vangsgaard bliver til BrandFactory

   Formen på Formland

   Igen i år fyldte fagmessen Formland hallerne i MCH Messecenter Herning. Mere end 450 udstillere af nordisk design, inspirerende trendzoner samt skarpe og inspirerende bud på, i hvilken retning vi bevæger os frem mod 2018. Vangsgaard har besøgt messen og kom retur med hovederne fulde af tanker, idéer og inspiration, som vi vil bruge i vores arbejde på at skabe innovative og nyskabende løsninger for og med vores kunder.

   Læs mere
   • Formen på Formland

    Inspiration og ny viden fra Fespa-messen i Hamborg

    I sidste uge var vi på den internationale printmesse Fespa i Hamborg for at samle inspiration og blive opdateret på det nyeste inden for print.

    Læs mere
    • Fespa-messen i Hamborg

     Nyhed: 3D-visualiseringer og Virtual Reality

     Nu gør vi det endnu nemmere for dig at få et overblik over din nye butik. Nogle af vores dygtige designere er nemlig rigtig seje til at tegne i 3D, hvilket betyder, at du kan opleve din butik i 3D og Virtual Reality allerede inden, du går i gang med ombygningen.

     Læs mere
     3D og Virtual Reality

     Vangsgaard køber stærk spiller inden for high-end print

     Vi kan med glæde annoncere, at Colorgruppen A/S pr. 1. januar 2017 bliver en del af koncernen. Organisationen styrkes dermed, og der tilføjes nye, spændende kompetencer til et i forvejen stærkt kompetencehus.

     Læs mere
     Vangsgaard køber Colorgruppen
     • Vangsgaard bliver til BrandFactory

      Nyhed

      Nyt navn – samme mennesker, samme service og samme innovative tilgang til design, proces og kvalitet. Beslutningen om at skifte navn har været undervejs det sidste års tid, og den 19. september 2017 er det officielt blevet tid til at skifte vores velkendte og 35 år gamle brand Vangsgaard ud med vores nye visuelle identitet under navnet BrandFactory Danmark A/S – i daglig tale BrandFactory.
     • Vidste du, at vi har en blog?

      Blog

      Vi holder dig opdateret med, hvad der rører sig inden for visuel kommunikation, branding og butiksindretning. Som noget helt nyt har vi også et Instagramfeed, som vi løbende opdaterer med nye spændende løsninger og glimt fra vores hverdag.