DA

Udrulning af brandskifte på mere end 250 tankstationer

Circle K

Circle K har indtaget landet med deres nye brand

Har du lagt mærke til, at der er dukket et nyt brand op langs de danske motor- og landeveje? Alle Statoil-stationer og omkring 80 Shell-stationer hedder nu Circle K.

Forvandlingen skete over en periode på kun cirka seks måneder, og BrandFactory var med som folieleverandør og -montør i den omfattende proces med på kort tid at skifte udseende på de mere end 250 stationer. For tænk bare, hvor mange steder der er branding på sådan en station for at skabe synlighed og dermed stå stærkt i kampen om kunderne.

Carsten Godsk Jørgensen

Carsten Godsk Jørgensen

Projektleder

+45 2019 4544 cgj@brandfactory.dk
Benzinskjold

Nye dekorationer på pumper og trailere

Mere end 250 stationer betyder over 1.200 pumper, som skal have nye dekorationer. Derudover er 800 udlejningstrailere også blevet forvandlet fra Statoil og Shell til Circle K.

 

Fra Statoil og Shell til Circle K

Circle K

Kompetencer i spil

Circle K

Med tungen lige i munden

Levering og montering af folie til så mange stationer kræver stor kapacitet, sikker projektstyring og koordinering samt et godt montørnetværk, der kan få det hele til at flaske sig og gå op i en højere enhed, så udrulningen forløber glat.

Med det digitale værktøj BrandEasy er Circle K, montører og projektledere hele tiden opdaterede i processen og kan hele tiden følge med i, hvor langt vi er.

Circle K
  • Vangsgaard bliver til BrandFactory

    Nyhed

    Nyt navn – samme mennesker, samme service og samme innovative tilgang til design, proces og kvalitet. Beslutningen om at skifte navn har været undervejs det sidste års tid, og den 19. september 2017 er det officielt blevet tid til at skifte vores velkendte og 35 år gamle brand Vangsgaard ud med vores nye visuelle identitet under navnet BrandFactory Danmark A/S – i daglig tale BrandFactory.
  • Vidste du, at vi har en blog?

    Blog

    Vi holder dig opdateret med, hvad der rører sig inden for visuel kommunikation, branding og butiksindretning. Som noget helt nyt har vi også et Instagramfeed, som vi løbende opdaterer med nye spændende løsninger og glimt fra vores hverdag.
 ? 
Kan vi hjælpe?