DA

Dekorationer og skiltning til Pandoras nye hovedkontor

Pandora

Lad dit kontor fortsætte din visuelle fortælling

Dit domicil er dit ansigt udadtil, og det indvendige er en stor del af det indtryk, du giver dine besøgende. Så hvorfor ikke bruge facaden og indretningen aktivt i din branding over for dine kunder og samtidig skabe et flot og behageligt arbejdsmiljø for dine medarbejdere?

I Pandoras nye domicil på Havneholmen i København er der virkelig kræset for detaljerne, og virksomhedens værdier og håndværk skinner tydeligt igennem overalt i huset og fungerer som en naturlig fortsættelse af Pandoras visuelle fortælling.

Lars Hansen

Lars Hansen

Key Account Manager

+45 4420 7899 lah@brandfactory.dk
Wayfinding

Stilren og lækker wayfinding

Med Henning Larsen Architects som grafisk designer og BrandFactory som producent og montør, sikrer Pandora på en enkel, flot og stilet måde, at deres medarbejdere og besøgende kan finde rundt i det flotte nye domicil på Havneholmen.

Smykker med personlighed Domicil med personlighed

Dekoration

Kompetencer i spil

Logo

Lad dine værdier og din branding skinne igennem i indretningen

Dekorationer
 • Vangsgaard bliver til BrandFactory

  Nyhed

  Nyt navn – samme mennesker, samme service og samme innovative tilgang til design, proces og kvalitet. Beslutningen om at skifte navn har været undervejs det sidste års tid, og den 19. september 2017 er det officielt blevet tid til at skifte vores velkendte og 35 år gamle brand Vangsgaard ud med vores nye visuelle identitet under navnet BrandFactory Danmark A/S – i daglig tale BrandFactory.
 • Vidste du, at vi har en blog?

  Blog

  Vi holder dig opdateret med, hvad der rører sig inden for visuel kommunikation, branding og butiksindretning. Som noget helt nyt har vi også et Instagramfeed, som vi løbende opdaterer med nye spændende løsninger og glimt fra vores hverdag.
 ? 
Kan vi hjælpe?