DA

Hvordan vi gør det er lige så vigtigt som, hvad vi gør

Miljø og CSR

Miljømæssige forbedringer er et løbende mål

Pr. definition er BrandFactory en miljøbevidst virksomhed. Vi prioriterer vores ansvar i forhold til bæredygtighed, kvalitet og miljø højt.

Vores bæredygtighedsaktiviteter indebærer langsigtede og ambitiøse mål om garanti for høj kvalitet, social ansvarlighed, god forretningsetik samt hensyn til miljøet.

Mød en medarbejder

Når alt kommer til alt, så er vi aldrig større eller bedre end de mennesker, der giver os deres passion, hårde arbejde og erfaring. Vi har som mål at beholde vores medarbejdere i mange år – og det har vi succes med. Læs mere om, hvad vi består af.

Et fantastisk stedat arbejde

Udfordringer og varierende opgaver holder mig skarp

Ikke to dage er ens, og det er fantastisk! Det er spændende og afvekslende at møde så mange forskellige typer kunder med lige så forskellige forventninger og behov – fra mindre opgaver til store projekter.

Det holder mig super skarp, at jeg hele tiden bliver udfordret til at tænke ud af boksen og i tæt samarbejde med kunderne skabe nye, kreative løsninger. Og så elsker jeg de tætte relationer, jeg har fået skabt med kunderne.

Lars Hansen

Key Account Manager

Jeg nyder kontakten med kolleger og kunder

I mit job har jeg mange forskellige opgaver, og fælles for dem alle er at de handler om at skabe behagelige omgivelser for mine kolleger og besøgende i huset. Jeg er ikke ’bare’ servicemedarbejder, men et af firmaets ansigter i mødet med kunderne, og det kan jeg godt lide.

Det motiverer mig og giver mig arbejdsglæde, at vi har en høj standard, og jeg elsker, at vi har en arbejdsplads, hvor godt humør på tværs af afdelingerne er en vigtig del af hverdagen.

Betina Gerholt Andersen

Servicemedarbejder

Her er godt kollegaskab og plads til grin

Forholdet til mine kolleger betyder rigtig meget i hverdagen. Vi har et godt sammenhold og hjælper hinanden, hvis det i perioder skal gå ekstra stærkt. Omgangstonen er uformel, og med smil og grin er det bare sjovere at være på arbejde.

Den uformelle omgangstone betyder også, at der ikke er langt op til lederne, og deres dør står altid åben. Der er plads til, at jeg kan sige min mening, og jeg føler, at mine inputs bliver hørt og taget alvorligt.

Anita Pedersen

Skiltemaler

Jeg har mulighed for at udvikle mig fagligt

I mit job er der plads til, at jeg kan opsøge og tage ansvar for komplicerede ordrer og udvikle og afprøve helt nye løsninger. I tæt samarbejde med min leder er jeg i høj grad med til at forme min hverdag og få nye spændende ansvarsområder og opgaver.

Jeg har mulighed for at udvikle mig rent fagligt og dygtiggøre mig gennem kurser, sparring med mine kolleger og besøg hos spændende leverandører.

Kennet Boe Brahe Nielsen

Produktionskoordinator

Et fantastisk stedat arbejde

/
  • Vangsgaard bliver til BrandFactory

    Nyhed

    Nyt navn – samme mennesker, samme service og samme innovative tilgang til design, proces og kvalitet. Beslutningen om at skifte navn har været undervejs det sidste års tid, og den 19. september 2017 er det officielt blevet tid til at skifte vores velkendte og 35 år gamle brand Vangsgaard ud med vores nye visuelle identitet under navnet BrandFactory Danmark A/S – i daglig tale BrandFactory.
  • Vidste du, at vi har en blog?

    Blog

    Vi holder dig opdateret med, hvad der rører sig inden for visuel kommunikation, branding og butiksindretning. Som noget helt nyt har vi også et Instagramfeed, som vi løbende opdaterer med nye spændende løsninger og glimt fra vores hverdag.
 ? 
Kan vi hjælpe?