DAC Kids' City

VISUELLE VIRKEMIDLER I BØRNEHØJDE

Hvordan kan vi have det endnu sjovere sammen i byen? Udstillingen »Kids' City« hos Dansk Arkitektur Center viser nogle af de bedste eksempler på arkitektur skabt til leg og fællesskab.

Med den nye udstilling skulle de spændende lokaler i BLOX endnu engang transformeres. Det visuelle udtrykt krævede montering af kilometervis af folie og hertil en masse udstillingsskilte, som formidler udstillingens budskab.

HØJ EFFEKT MED FÅ MIDLER

Allerede når gæster træder op ad den lange farverige og foliebelagte trappe mod Kids' City-udstilling, bliver de mødt i et perspektiv tilpasset perfekt til børn og barnlige sjæle. Med farver, effektfuld formidling føres gæster gennem Dansk Arkitektur Center og ind i en verden af oplevelser, sjov og leg.

EN BY I BYEN

Udstillingen er bygget op af en masse forskellige områder: Små folieret huse, inspireret af børnehuset på Frederiksberg, løbebakkerne, der er inspireret af cykelslangen ved Dybbølsbro og en LEGO-station omkranset af en flot gul floorgraphic, hvor børn og voksne kan samles om legen. 

FORMIDLING FOR ALLE

Ved alle de forskellige områder er der monteret information og billeder, så børn og voksne kan læse om arkitekturen og tankerne bag udstillingen. Vha. af visuelle virkemidler og kommunikation er der skabt et rum for fælles læring, hvor leg og læring går hånd i hånd.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG?

Kontakt Morten, hvis du også vil have udstillingsprint, der gør indtryk og sætter aftryk?


Morten Larsen
Head of Development 
Udstilling/event 
+45 4044 6284
mol@brandfactory.dk