Effo fik nyt butikskoncept med fokus på kundeoplevelsen

Fuld fart på i behageligt tempo

Den færøske benzinkæde Effo får nyt totalkoncept med øget fokus på den gode kundeoplevelse

Det er mange år siden, at en benzintank blot solgte, ja, benzin. I dag er der oftest også mulighed for at købe alt fra hotdogs over mobiltelefonopladere til værtindegaver. Det kan skabe et rodet indtryk i butikkerne – og netop derfor søgte den færøske benzinkæde Effo hjælp hos BrandFactory. Ønsket var at skabe et totalkoncept og en modernisering af butikkerne, hvor fokus i langt højere grad skulle være den gode kundeoplevelse med bl.a. nyt mad- og kaffekoncept og behagelige omgivelser at sidde i.

Effo ønskede en leverandør, som kunne komme med kompetent og veldokumenteret viden om, hvordan butikker kan gøres mere indbydende og imødekommende for kunderne. En viden, som skulle udmønte sig i, at kunderne udover at tanke benzin og fortage småindkøb, skal mødes af omgivelser som indbyder til, at man – i roligt og behageligt tempo – har lyst til at blive i butikken og nyde sin mad eller en god kop kaffe.

Langdistanceforholdet blev en succes og de tre butikker
i Saltangará, Klaksvik og Skalabotn har fået en visuel makeover med mærkbar effekt:

»Efter den første nysgerrighed havde lagt sig, lavede vi en sammenligning med 2018. De nyrenoverede stationer gik klart forrest med en fremgang i omsætningen på henholdsvis 10%, 36% og 42% – så virkelig et positivt samlet resultat, som vi er ret tilfredse med«.

Hilmar Sam Lamhauge
Retail Manager, EFFO

Som en fisk i vandet

BrandFactory er som en fisk i vandet med den type opgaver, og trækker på mangeårig erfaring indenfor butiks- og konceptudvikling. Vi ved, hvordan den gode kundeoplevelse kommer i fokus. Intet overlades til tilfældighederne og hver detalje blev vendt og drejet, inden konceptet blev designet og visualiseret i 3D, så Effo kunne se det tætteste på et 1:1-visualisering man kan komme uden en decideret ombygning.

Med god rådgivning fra BrandFactory i forhold til de valgte løsningers muligheder og fordele tilpassede vi i samarbejde med Effo det oprindelige oplæg, så det stod helt skarpt og opfyldte samtlige krav til såvel de fysiske rammer som visuelt indtryk.

Et succesfuldt langdistanceforhold

Efter endelig godkendelse af design- og butikskonceptet overtog vores projektledere – og med lidt længere til lokationerne stillede det store krav til god planlægning og projektstyring. Både montører og projektledere arbejdede løbende på Færøerne og sikrede en smidig proces gennem hele forløbet. Effo fik leveret alt fra lys, kaffeøer, inventar og diske med og uden køl, som blev produceret og fragtet sikkert til Færøerne, hvor vores montører stod klar til at montere dem.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig med at synliggøre dit brands visuelle identitet, så det får den opmærksomhed, det fortjener? Kontakt Tina.


Tina Harboe Andersen
Customer Relations Manager
+45 5060 7600
tha@brandfactory.dk