Skiltning på den helt store klinge giver nye kunder

Nyt skilt. Nye kunder

EXPERTbeslag er måske ikke et brand, som er kendt vidt og bredt. Men med et nyt og fængende facadeskilt er det lykkedes butikken at gøre opmærksom på sig selv i en sådan grad, at der hver uge kommer nye kunder til – alene på grund af skiltningen. Potentielle kunder som førhen ikke vidste, at butikken eksisterede, til trods for at den er godt beliggende lige ved en stor trælast, er nu begyndt at besøge EXPERTbeslag.

Et foto fra USA af en kæmpe dounut på taget og et par interne grin, blev startskuddet til en kreativ idé om, at noget tilsvarende muligvis kunne øge kendskabet til butikken.


John Pehrson fra EXPERTbeslag kender os fra tidligere, og selvom der var mange om buddet, var John ikke i tvivl: »Jeg vidste, at det var en speciel opgave, og derfor hentede jeg tilbud flere steder. Mit klare valg faldt på BrandFactory, da det var dem, jeg havde mest tillid til. De gik grundigt og detaljeret til opgaven, og jeg følte mig derfor helt tryg, selvom opgaven var anderledes«.

FACADESKILTNING MED MÆRKBAR EFFEKT PÅ BUNDLINJEN

Kunder som ikke kender til EXPERTbeslag, og som i vid udstrækning suser lige forbi på vejen, og videre hen til den lokale tømmerhandel, slår nu vejen forbi John og kollegaerne – og det kan mærkes på omsætningen:
»I dag trækker skiltet 1-2 nye kunder til butikker hver uge – og en af dem har allerede lagt +100.000 kr. Så man kan roligt sige, at skiltet allerede har tjent sig selv hjem.

 Set i bakspejlet, så er jeg selvfølgelig glad for, at vi gjorde en sjov idé til virkelighed, og at vi havde modet til at tænke i nye baner. Det viser med al tydelighed vigtigheden af en synlig og knivskarp skiltning. Jeg er virkelig glad for den solide løsning, som BrandFactory har leveret. De er super kompetente, og vi har allerede fået mere opmærksomhed, end vi turde drømme om«.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG?

Alle kan råbe op, men det kræver noget at blive hørt. Også visuelt. Lad os hjælpe dig med en synlig skiltning og bliv både set og hørt.
Kontakt Janne for sparring.


Janne Fredslund
Nordic Customer Relations Manager
+45 2019 4549
jf@brandfactory.dk