ATMOSFÆRE SKABES VISUELT

BLIV ET OPLAGT VALG

Restaurationsbranchen i Danmark er ret stor, og hver dag popper nye steder, nye muligheder og nye oplevelser op. Konceptet er derfor blevet et vigtigt element i kampen for at blive gæsternes foretrukne restaurant.

Restaurant Mission er beliggende i den ikoniske bygning The Standard i Havnegade i København, som ligeledes danner rammer om Michelin-restauranten Studio, den nordiske bistro Almanak og et eksklusivt, nyrenoveret Private Dining-lokale, og nu også nyeste skud på stammen - Mission!

DESIGN OG KONCEPT SKAL GÅ HÅND I HÅND

The Standard ved derfor, hvor vigtigt det er at skille sig ud og ramme det rigtige visuelle koncept, som passer til resten af elementerne. I samspil med de livlige tjenere, dygtige kokke og den gode mad skabes den helt rigtige atmosfære og stemning, der gør, at gæsterne føler sig til rette og nyder deres besøg.

Derfor blev der også tænkt nøje over konceptet og detaljerne, da vi gik i gang med at designe og indrette Mission. Med sideløbende byggestyring forvandlede vi lokalerne til en nutidig restaurant, hvor design og koncept går hånd i hånd.

UFORMEL ATMOSFÆRE

Restauranten har fået sit navn med inspiration fra chefkokken Alex, som har boet i Mission District i San Francisco, Californien.

Med det koncept i centrum fremstår rammerne minimalistiske og rå i materialevalget og netop i en uformel stil, som er omdrejningspunkt for en fuldendt visuel og afslappet oplevelse.

ET SKILT ER MERE END ET SKILT

Som her, hvor et lysende, rødt neonskilt skaber et stærkt signal - ikke kun på restauranten.

Et nyt brand er skabt – og helt sikkert et brand, vi vil møde på de sociale medier, når madglade gæster lægger deres vej forbi en af Københavns nye restaurantperler!

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG?

Marker din position på markedet. Lad os hjælpe dig med at skabe det visuelle univers om dit brand.
Kontakt Rikke for kreative idéer og sparring.


Rikke Lindhardt Schou
Head of Creative
+45 4454 5420
rls@brandfactory.dk