BRAND PROMOTION

Kampagner og instore-løsninger

Som forbrugere undervurderer vi ofte, hvor nemme vi er at påvirke i købssituationen. Vi tror, at vi har fuld kontrol, men mange købsbeslutninger er styret af ren impuls – og dermed letpåvirkelige. Dufte, temperatur, indretning, humør og sult er bare nogle af de faktorer, der kan have indflydelse på vores handlemønstre. Som butik eller brand kan man ikke kontrollere alt, men det kan være en fordel at tage kontrollen over det, man kan.

Styr dine kunders købsadfærd
Op til 75% af alle købsbeslutninger træffes, når vi står i butikken.
Point-Of-Sale-materiale er din mulighed for at skubbe kundernes bevægelses- og indkøbsadfærd i den ønsket retning. Udnyt potentialet med kampagnematerialer, shop-in-shop-koncepter eller pop-up-stande, der tager udgangspunkt i dit brand, din målgruppe og din målsætning.

I BrandFactory udvikler vi skræddersyede instore-løsninger til dig. Vi kender ikke facit på forhånd, men forholder os først til dine ønsker og behov. Kombinationen af mange års erfaring og knowhow sikrer via vores tilgang, at du får en løsning med mærkbar effekt.

»En million gange tak for hjælpen med Essie-udstillingen. Det ser fantastisk ud og resultatet taler også for sig selv: Det er den bedste uge for Esssie i Magasin nogensinde«.

Anna Bjørn Christiansen, Market Brand Manager, L’oréal Danmark A/S

SMIDIG PROCES UANSET STØRRELSE

I BrandFactory leverer vi løbende butikskampagner og pop-up stande til mange danske og nordiske kunder som Imerco, Volkswagen, H&M, Škoda, Loréal, Sæther, Sisley og mange andre. Uanset kunde og opgave er vores udgangspunkt det samme – at finde frem til den løsning, der bedst muligt fremhæver dit brand og dine produkter.

Med nordens største og mest moderne produktionsafdeling kan det meste lade sig gøre. Vores store inhouse-produktion håndterer din opgave uanset mængde, butiksstørrelser og lokationer, Vi hjælper med alt fra design og konstruktion til distribution og installation.

TILTRÆK MÅLGRUPPEN – SELV PÅ ET LILLE BUDGET

Med målrettede kampagner og overbevisende visuel kommunikation kan du få stor effekt med få midler. Vi konstruerer pop-up-stande tilpasset brandguides og mestrer kunsten at få det til at ligne en million – selv på et lille budget. Vi skaber den optimale løsning ud fra jeres økonomiske spillerum. Med udtryksfulde motiver og print skaber vi visuelle rammer, der tiltrækker din målgruppe og øger salget.

Med over 35 års erfaring i at udvikle og eksekvere effektive instore-løsninger til store danske, såvel som internationale brands, har vi kompetencerne og fagligheden til at løfte din opgave.

VI KLÆDER DIG PÅ I MØDET MED KUNDEN

I dag bevæger vi os konstant rundt i en sammensmeltet digital og analog verden. For det digitale og analoge er ikke enten/eller - det er både/og.

Det ved vi hos BrandFactory, og derfor tilbyder vi et bredt miks af produkter fra begge verdener. I en stærk kombination af knowhow, produktion, distribution og installation sikrer vi, at din visuelle kommunikation altid er opdateret.

SPAR TID OG RESSOURCER

Giv din marketingafdeling tid til at arbejde med mere værdiskabende opgaver end registrering og planlægning. Vi har udviklet flere digitale værktøjer, som hjælper jer med at holde overblikket samtidig med, at I sparer penge.

I vores intelligente onlinesystem BrandEasy registreres mål, særlige kampagneplaceringer eller udlejninger til underleverandører på butiksniveau, så du nemt kan trække netop den butiksdata, du har brug for, og bestille det korrekte og tilpassede antal. Skal du køre lokale kampagner i udvalgte butikker, kan du også gøre brug af vores digitale printshop, hvor du kan få printet plakater.

Skal vi hjælpe dig med at lede dine kunders købsadfærd i ønsket retning? Så kontakt os på 8888 3032.

Løsninger skræddersyet til dig