Løsninger

RESULTAT-ORIENTEREDE LØSNINGER MED EFFEKT

I samarbejde med dig styrker og synliggør vi dit brand. Fra design til virkelighed og til både den trykte og digitale verden.

Med kompetent viden leverer vi visuelle løsninger, der skaber værdi for dine kunder og din forretning.

Vi er markedsførende inden for vores fem specialiserede segmenter:

Retail-løsninger
Brand Promotion
Kontor og domicil
Transport- og bilreklame
Kunst- og fotoudstilling

RETAIL-LØSNINGER

Uanset om du har en detailbutik, en filial, en møbelkæde eller en anden form for fysisk rum, så er nøglen til den gode kundeoplevelse at bringe alle sanser i spil.

Vi tilbyder en effektfuld kombination af analog og digital skiltning, som styrker den samlede oplevelse og din visuelle brandidentitet.

Læs mere

BRAND PROMOTION

Vil du skabe opmærksomhed med din produktlancering, kampagne eller messe? Vi udvikler og producerer POS-løsninger, frontstande, shop-in-shop koncepter og messestande med stor effekt. Med de rigtige materialer og print er det muligt at skabe visuelle løsninger, der leder dine kunders indkøbsadfærd i ønsket retning.

Uanset budget og behov kan vi levere en løsning, der præsenterer dit brand eller dine produkter på bedst mulig vis.

Læs mere

KONTOR OG DOMICIL

Det visuelle miljø danner rammen om dit brand og dine kunders førstehåndsindtryk. Vi inspirerer og rådgiver dig i, hvordan du udnytter signalværdien og skaber visuelle rammer, som bidrager positivt til opfattelsen af din virksomhed.

I samarbejde og løbende dialog med dig udvikler vi unik indretning, wayfinding og skiltning med en klar rød tråd. Vores ambition er at levere visuelle løsninger, som understøtter din brandidentitet og skaber værdi for både medarbejdere, gæster og virksomhed.

Læs mere

TRANSPORT- OG BILREKLAME

Lad dit budskab eller brand bevæge sig rundt på vejene og få stor eksponering hos en bred målgruppe.

I BrandFactory er vi specialister i folieindpakning af biler, der synliggør dit brand på farten. Det er et håndværk, vi værdsætter højt, og med mere end 30 års erfaring og certificerede montører garanterer vi et flot og gennemtænkt resultat.

Vi kan skræddersy en løsning til dig, uanset om du skal have folieindpakket en enkelt firmabil eller en hel vognpark.Læs mere

KUNST- OG FOTOUDSTILLING

Intet er standard, når kreative udstillinger skal udvikles.

Det ved vi i BrandFactory, hvor vi i mere end 30 år har samarbejdet med kunstnere, fotografer og museer – altid med målet om at udvikle udstillinger, der understøtter de bagvedliggende budskaber og skaber varige indtryk hos publikum.

Vi forstår vigtigheden af at vælge de rigtige materialer og virkemidler og kan rådgive gennem hele den kreative proces.

Læs mere