Kontor og domicil

Optimale rammer om dit brand

Kundeoplevelsen starter før, kunden træder ind ad døren. Allerede fra første blik på din virksomhed eller institution begynder indtrykket af dit brand at danne sig. De ydre rammer sender signaler om dit brand og dets værdier, såsom miljømæssig hensyntagen, om kundesyn, om økonomi og meget andet.

Signalværdien må ikke undervurderes – den skal udnyttes. En gennemtænkt kontorindretning smitter af på det samlede indtryk af din service eller produkter, og din overordnede brandidentitet understøttes af det visuelle udtryk på facader og skilte. Med det rette udtryk følger det rette førstehåndsindtryk.

Vi rådgiver dig i at skabe autentiske og inspirerende rammer om dit brand, som afspejler de ønskede værdier overfor kunder såvel som medarbejdere.


LED DIT BRAND OG DINE KUNDER PÅ RETTE VEJ

At skabe de optimale rammer om dit brand kræver samspil mellem det fysiske rum, funktionalitet og det visuelle sprog. Udsmykning og wayfinding skal fremkalde de ønskede indtryk hos kunderne, men også fungere som en del af et behageligt arbejdsmiljø for medarbejderne. Hensynet til begge parter må tilgodeses og forenes i et samlet udtryk, der understøtter brandets samlede værdier.

I BrandFactory balancerer vi alle hensyn og har mange års erfaring i at skabe de rette rammer for brands i hele Norden. Blandt andet har vi lavet udsmyknings- og wayfindingopgaver for virksomheder som Novo Nordisk, Pandora, Nordea, ISS og Københavns Kommune. Vi har et bredt udvalg af produkter og kan tilbyde både analoge og digitale løsninger. Vi har viden og erfaring, så vi kan rådgive, projektlede og producere den optimale løsning.

»Gennem mange år har BrandFactory leveret folieløsninger til vores hovedkontor og filialer. BrandFactory kender vores designstil og kvalitetskrav, og der har været en god professional sparring om løsninger. De har leverer altid et rigtig flot stykke arbejde«.

Lisbeth D. Hansen, Head of Danish Head-Quater Programme, Nordea

BLIV SET I MÆNGDEN

Alle kan råbe op – kunsten er at blive hørt – eller i dette tilfælde: Set.
Du skal ikke bare blive set for hvad som helst, men for det helt rigtige. Store blinkende neonskilte passer ikke til et klassisk advokatkontor, ligesom et helt hvidt og stilrent kontor ikke umiddelbart stemmer overens med et kreativt reklamebureau.

Vi guider og rådgiver dig i at vælge den rigtige løsning til facadeskiltning, wayfinding og kontorindretningen, så du ikke kun bliver set, men også husket.

SKAB TRYGHED FOR DINE KUNDER

Vi laver skræddersyede wayfinding- og skiltekoncepter, som har den ønskede signalværdi og sikrer, at både ansatte og – ikke mindst – kunder kan finde rundt og ledes til den ønskede destination på bedst mulig vis. Selvfølgelig under konstant hensyntagen til jeres samlede designlinje.

DESIGN MED OMTANKE

Kreative idéer skal ikke kun leve på papiret, men også i praksis. Vores tegnestue har stor erfaring i at »oversætte« brandmanualer og -guides til holdbare løsninger, hvor der er tænkt over alle aspekter i det endelige resultat. De kan formidle de ønskede budskaber og signaler under konstant hensyntagen til de designmæssige og grafiske retningslinjer, som du og din virksomhed har.

FÅ OVERBLIK

Er du i en stor virksomhed, hvor du har brug for et samlet overblik over skiltningen, er vores BrandEasy-portal løsningen. Her registrerer vi alle informationer og data for dig, så det er tilgængeligt, når du har brug for det.

Skal vi hjælpe dig med at lede dine kunder og dit brand på rette vej? Så kontakt os på +45 8888 3032 og hør nærmere.

Lad os sammen skabe de optimale rammer