Foto- og kunstudstilling

Varige indtryk med visuelt aftryk

Når udstillinger fungerer, kan de vække følelser, skabe begejstring og forundre. Ikke bare i det øjeblik, de bliver betragtet, men også når publikum er tilbage i dagligdagen. Der findes adskillige udstillinger, som er glemt i det øjeblik, blikket vandrer videre – kunsten er at skabe oplevelser, der hænger ved.

Der er ingen faste skabeloner, som kan kortlægge vejen fra idé til en oplevelsesrig udstilling. For intet er rutine, når udstillinger skal skabes på grundlag af originalitet og nytænkning. Du har brug for et team, som tænker ud af boksen og en leverandør, der kan omsætte dine kreative ideer til holdbare løsninger.

»Når man står overfor en kompleks og kompliceret øvelse, hvor ingenting er rutine, skal man kunne stole på sit hold og sine leverandører. BrandFactory er både vores team og leverandør, og er helt integrerede og medtænkende i vores konceptudvikling og produktion«.

Tanya Lindkvist, Programchef, Dansk Arkitektur Center

Vi kender til kunstens verden

BrandFactory er både dit team og din leverandør. I over 30 år har vi samarbejdet med kunstnere, museer og udstillinger om de kreative processer og tænkt i utraditionelle løsninger. Vi forstår vigtigheden af at vælge de rette materialer og virkemidler. Sammen med dig skaber vi visuelle aftryk, som danner varige indtryk.

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Hos BrandFactory er intet standard. Vi tager hånd om din udstilling som en enestående opgave, hvor din historie skal formidles på sin helt egen måde.

Sparring og udvikling
De gode ideer skabes ud af kreative processer, men det er i eksekveringen, at ideerne bliver til virkelighed. Gennem samarbejde med mange forskellige kunder har vi stor erfaring med at konstruere løsninger helt fra bunden. Vores mindset er altid procesorienteret – fra grundidéen til det endelige aftryk hos modtageren.

Allerede i idé-fasen hjælper vi dig med at afdække forskellige muligheder og løsninger, så du er sikker på, at din idé kan føres ud i livet. Vi bringer vores viden og erfaring i spil gennem hele processen, så vi i fællesskab kan skabe en udstilling, der imponerer.

STOR EGENPRODUKTION

Uanset om din udstilling formidler fortidens historie, nutidens tendenser, fremtidens muligheder eller noget helt fjerde, så skal dine billeder og budskaber komme til deres ret. Det kræver print og produktion i knivskarp kvalitet med høj detaljegrad.

Der ligger for meget tid, tanke og arbejde bag dine billeder og budskaber til at det må gå tabt i det fysiske resultat. I vores produktionssetup går vi derfor ikke på kompromis med kvaliteten. Vi sikrer, at hver en detalje træder frem, så det samlede udtryk kan skabe det tiltænkte indtryk. Du får den ønskede løsning til ønsket tid, for vi garanterer en smidig proces fra design til installation.

Ønsker du et unikt udtryk – så lad os hjælpe dig