Retailløsninger

BRING BÅDE SANSER OG SERVICE I SPIL OG SKAB DEN GODE KUNDEOPLEVELSE

Kan den fysiske butik overleve i en digital tidsalder, hvor den bliver presset af forbrugernes digitale shopping-vaner? I BrandFactory er vi ikke i tvivl: Fremtiden er ikke enten/eller – den er både/og. Den fysiske butik har i dén grad sin berettigelse. Men det er nødvendigt, at den udvikler sig i takt med kundernes adfærd og skaber netop dét, som den digitale verden ikke kan: Den gode kundeoplevelse, hvor alle sanser bringes i spil.

Om du står for det visuelle ansigt udadtil i en stor forretningskæde, en mindre tøjbutik eller i den lokale bankafdeling, kan vi hjælpe dig med at skabe en nærværende kunde- og brugeroplevelse, der vinder kundernes hjerte og deres købelyst.

»Vi er specialister inden for visuel kommunikation og kan skabe et præcist og virkningsfuldt udtryk, som rammer netop din målgruppe«.

Rikke Lindhard Schou, Kreativ Chef

VÆR SYNLIG, SERVICEMINDED
OG TIL STEDE

Det er ikke kun de traditionelle butikker, der er under pres. Det samme gælder for alt fra banker til byggemarkeder, hvor nethandel er både nem og bekvemt – men den fysiske butik kan til gengæld tilbyde noget andet: I den fysiske butik, kan du tilbyde kunderne et helt andet nærvær og en personlig service. Her kan I kigge hinanden i øjnene, tale sammen og du kan lytte til kundens behov. Kunden kan se og mærke på alle produkter for på den måde at få det bedste udgangspunkt i forhold til at træffe sin købsbeslutning. Med den rette butiksindretning kan du styrke butikkens brand-identitet og sætte kunden i den rette stemning.

Formår du at udnytte den fysiske butiks fordel, stiller du dig i en gunstig position overfor mange af dine digitale såvel som analoge konkurrenter. Vær synlig, serviceminded og til stede – og lad os hjælpe dig med det.

SKAB ET SYNLIGT OG EFFEKTFULDT
UNIVERS OM DIT BRAND

Med BrandFactory bag roret kan du trygt læne dig tilbage, når dine nye koncepter skal udrulles og eksekveres. Vi producerer og installerer dagligt en lang række salgsfremmende løsninger for såvel store som små kæder og brands, som alle er med til at forstærke den gode kunde- og forbrugeroplevelse.

Blandt andet kan vi levere:
• Facadeskilte
• Butiksinventar
• Digital Signage
• Skilte- og kampagnemateriale
• Dekorationer og print på vinduer, vægge og gulv
• Bannere, lysplakater og displays
• Shop-in-shop løsninger

Vi er med andre ord din totalleverandør inden for visuel kommunikation.

EKSPERTER I DEN GODE BUTIKSOPLEVELSE

Med omkring 40 års erfaring forvandler vi koncepter til virkelighed og skaber værdi for både brands og kæder. Fx. var vi med hele vejen, da BR åbnede i 19 tidligere Toys’R’Us-butikker samtidig med, at syv gamle BR-butikker skulle rebrandes, og da Fitness.dk skiftede navn, skiltning og udseende i forbindelse med navneskiftet til SATS i alle deres fitness-centre.

Nogle kalder os skiltefabrikken, andre totalleverandør. Selv ser vi os som eksperter i den gode butiksoplevelse, og vi skaber et synligt og effektfuldt univers om dit brand.

Lad os sammen skabe den gode kundeoplevelse