Transport- og bilreklame

Fuldindpakninger eller mindre dekorationer

Et stærkt brand er tydeligt og genkendeligt – over tid og sted. Kunderne skelner ikke mellem offline og online. Det bør du heller ikke. Forlæng brandets budskaber i mødet med kunderne. En folieløsning understøtter kundeoplevelsen og synliggør dit brand, på farten.

Hos BrandFactory kan du få lige den løsning, der passer dig - fra den underspillede og gennemtænkte reklame til den gennemførte totalløsning, der ikke er til at overse på vejene. Mulighederne er lige så forskellige som vores kunder. Der findes en løsning til alle – uanset brand, transportmiddel og budget.


Opnå bred eksponering med rullende markedsføring

Firmaets biler er ofte en overset del af kommunikationsstrategien, der kan udnyttes til at udbrede kendskabet til brandet.

Via en gennemtænkt og flot effektueret transportmiddelindpakning kan du lade dit budskab eller brand bevæge sig rundt på veje eller skinner og få stor eksponering hos en bred målgruppe. Med et køretøj som reklamesøjle er du sikret synlighed døgnet rundt og alle årets dage – både når køretøjet holder stille og er i bevægelse.

»BrandFactory har i flere år været vores trofaste leverandør, der brander vores biler, udsmykker vores udlejningskontorer, mødelokaler og meget mere. De står altid klar til at hjælpe, når vi har brug for dem«.

Janne Krarup, Marketing Manager, AVIS Denmark

SYNLIGHED OVER FOR EKSISTERENDE OG POTENTIELLE KUNDER

Alt fra firmabiler, varevogne, toge, lastbiler og ligefrem fly kan bruges til at fortælle historien om dit brand og levere budskaber i øjenhøjde med målgruppen, og det er ikke kun i mødet med eksisterende kunder, at et brandet transportmiddel skaber værdi. Med den rette løsning, kan en bil på vejene samtidig skabe synlighed for potentielle nye kunder.

KVALITETSBEVIDSTE SPECIALISTER

Med mere end 25 års erfaring er vi hos BrandFactory specialister i indpakning af biler, varebiler og alle andre former transportmidler. Derfor ved vi, hvor stor en betydning valget af kvalitetsmaterialer har for det endelige produkt. Du bestemmer holdbarheden fra seks måneder helt op til ti år. Herefter håndplukker vi den folie, som passer til netop dit formål og dine krav, så du kan være sikker på en holdbar og flot løsning i hele levetiden, og monteringskvaliteten er altid til topkarakter, når vi står for udførslen.

DEN BEDSTE LØSNING TIL BRAND,
BUDGET OG BIL

Idéer skabes på papiret, men skal leve i virkeligheden. Desværre kan vejen fra idé på tegnebrættet til monteret løsning på bagsmækken være en lang rejse med stor risiko for fejl og udfordringer. Sådan er det ikke hos os. Designerne i vores kreative afdeling har praktisk erfaring med montering, og de kan kende forskel på de idéer, der kun fungerer på skærmen, og dem, der kører budskabet helt hjem i virkeligheden.

Valgmulighederne i forhold til farver og udtryksfulde overflader er mange, og vi kan ligefrem designe og printe dit helt eget og unikke udtryk. Om det er simple dekorationer eller totalindpakninger, skaber vi det bedste udtryk tilpasset køretøjet og i forlængelse af dit brand. Vi benytter kun kvalitetsfolier og rådgiver dig til at finde den rigtige løsning – og så giver vi garanti på vores produkter.

VI OVERLADER INTET TIL TILFÆLDIGHEDER 

Vores erfarne designere sikrer, at alle folieløsninger lever op til faglige kvalitetskrav, og den endelige udformning af vores løsninger er altid resultatet af en fælles forståelse for målsætning og målgruppe. Derfor er det vores ambition gennem hele processen at skabe det bedst mulige beslutningsgrundlag for vores kunder. Vi har tekniske tegninger af stort set alle bilmodeller i Danmark og udarbejder designudkast, så du kan se idéerne foldet ud, inden vi går videre med produktion og montering.

MILJØVENLIGE MATERIALER

Vi printer med latex-ink, som er eco-certificeret, og med et tilvalg af en PVC-fri folie kan vi imødekomme høje miljøpolitikker og samlet set tilbyde en »grøn« indpakning.

LANDSDÆKKENDE MONTAGE

Vores montagehal er i Måløv, men vi monterer i hele Danmark. I samarbejde med vores kolleger i Norge og Sverige dækker vi sågar hele Norden, så logistikken aldrig er et problem. Hvis du har en større vognflåde, planlægger vi selvfølgelig i samarbejde med jer et flow, som sikrer, at bilerne har den korteste mulige stilstand.

SLIP BREMSEN OG KOM I GANG MED DET SAMME

Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, uanset antallet af biler og størrelsen på budgettet. Kontakt os på +45 8888 3032 og hør mere om, hvordan vi kan sætte dit brand i bevægelse.