ET BEHAGELIGT PITSTOP

Nyt koncept implementeret på fire stationer

En tankstation i dag er ikke blot et nødvendigt stop for at fylde tanken op – det er også et pausested, hvor du tager en velfortjent pause fra køreturen.

Hos Circle K følger man med udviklingen, både med bølgen inden for streetfood og ”hurtig mad”, der sagtens kan konkurrere med måltider lavet i eget køkken. Samtidig tages der højde for gæsternes behov for et pitstop i indbydende omgivelser.

FORVANDLING PÅ BARE FIRE UGER

På blot fire uger var BrandFactory med til at forvandle de første fire Circle K-stationer (Strandboulevarden, KBH. Ø, Sydhavns Plads, KBH. SV, Vermlandsgade, KBH. S, samt Highway-stationen i Nyborg på Fyn) til ”New Circle K Stores”. 

Ca. 50 tankstationer er totalrenoveret, og med et nyt, nutidigt miljø samt et nyt og større madkoncept kan man nu sidde i hyggelige og rolige spiseområder og nyde lækker, veltilberedt mad.

MATERIALER, MAD OG KONCEPT TALER SAMMEN

Skiltningen gør det nemt for gæsterne at navigere sig til en hurtig optankning af fx drikkevarer, snacks og food to-go. Folie på væggene skaber et moderne og gennemgående look, som indkapsler konceptet og giver gæsten en visuel totaloplevelse, der taler til flere sanser – uanset om det er for at foretage et hurtigt køb eller for at blive og nyde en af caféens lækre måltider.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG?

Skal vi også hjælpe dig med at synliggøre dit brands visuelle identitet, så det får den opmærksomhed, det fortjener? Kontakt Tina.


Tina Harboe Andersen
Customer Relations Manager
+45 5060 7600
tha@brandfactory.dk