Indpakning af DSB S-tog

Det handler om genkendelighed

Du kender med garanti de ikoniske DSB-røde S-tog, men vidste du, at den røde farve ikke er lak, men derimod en folie, der er indfarvet i lige netop DSBs røde logofarve?

Den røde indpakning sikrer DSB genkendelighed, når S-togene suser gennem landskabet, og er samtidig praktisk. Folien har nemlig en behandling, der gør det nemt at rengøre togene, hvis graffitimalere har været på spil. Og så er folien ikke mindst med til at beskytte togene, så de holder sig pæne i længere tid i mødet med de mange mennesker, som de dagligt fragter fra A til B.

Genkendelighed på stationerne

Det er ikke kun på S-togene, at DSB sikrer hurtig genkendelse med den røde farve. DSBs billetautomater er ligeledes pakket ind i den flotte, røde folie, som gør det nemt for de rejsende at finde dem.

CERTIFICEREDE MONTØRER SIKRER HURTIG EKSEKVERING

DSB er dagligt i kontakt med titusinder af danskere, og målet er at gøre det nemt og behageligt at rejse. I arbejdet med at løfte den opgave spiller BrandFactory en central rolle for DSB og har gjort det i to årtier.

BrandFactory har et særligt hold montører, som er certificerede til at arbejde på Banedanmarks områder. Det giver den fordel, at de kan rykke hurtigt ud og klare opgaver – også når tidsplanen er stram.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG?

Vil du også være mere synlig? Lad os hjælpe dig.
Kontakt Tina for en dialog.


Tina Harboe Andersen
Customer Relations Manager
+45 5060 7600
tha@brandfactory.dk