REBRANDING STYRKER SATS

DET NYE KONCEPT RAMMES IND

Når to kæder bliver til én, er der selvfølgelig brug for en del kommunikation til brugerne/medlemmerne. Herudover er der alle de synlige forandringer, som fuldender oplevelsen af en ny kæde – en ny identitet.

Da SATS opkøbte Fitness.dk, blev der derfor sat gang i en omfattende rebrandring af samtlige kædens klubber i DK, der alle har fået en makeover.

TRYGHED HOS SATS

»Vi valgte BrandFactory på baggrund af et allerede etableret nordisk samarbejde i Norge, Sverige og Finland, som har fungeret fantastisk. Derfor var det naturligt at udbygge dette samarbejde. Det vægtede også højt at gøre brug af en samarbejdspartner, som kender SATS, da tiden var knap og opgaverne komplekse. BrandFactory har håndteret opgaven professionelt. Der har været god information og opfølgning i hele processen, hvilket giver tryghed for os som kunde. SATS vil anbefale BrandFactory, hvis du søger en samarbejdspartner, som kan håndtere kunder i hele Norden. Samtidig er BrandFactory i stand til at tilpasse sig de forskelle og udfordringer, der er i de forskellige lande«. 

Boaz Kopenhagen
Teknisk Bygge Chef, SATS Danmark

NYT LOOK MED POWER

Det nye look signalerer POWER og giver samtidig et nutidigt look. Farver og print på væggene skaber en energifuld atmosfære, der sammen med folie på glas og wayfinding, indkapsler den nye visuelle identitet i et gennemgående visuelt miljø.

NY IDENTITET SKABER VISUEL VÆRDI 

Brandet har af SATS´ kreative bureau fået et visuelt løft i form af nyt logo, stil og farver. Med vores praktiske erfaring og viden, tog vi den nye identitet og tilpassede den enkelte klub. Hvorefter vi har produceret kilometervis af dekorationer, som vores stærke montørhold i en nøje afstemt tidsplan har eksekveret og monteret rundt om i Danmark.

Vores projektledere planlagde fra dag til dag ud fra december vejrudsigten, så SATS var sikret en effektiv udrulning. Målet om en rebrandingen, inden udgangen af 2018, blev indfriet, og kunne koordineres med deres rebranding-kampagne mod målgruppen.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG?

Arbejdsmiljø og udsmykning er en god investering. Lad os hjælpe med at skabe de optimale rammer.
Kontakt Jakob for sparring.


Jakob Hansen
Project Manager
+45 4454 5415
jh@brandfactory.dk