Smartframe - Rammer til let udskiftning af bannere

En fleksibel mulighed for eksponering

En smartframe med et printet banner giver et flot og eksklusivt indtryk til såvel en kampagne eller som en mere fast del af din butiksindretning.

Løsningen er fleksibel og nem at udskifte, da det printet banner kan udskiftes uden forudgående kendskab til løsningen.

Rammerne med tilhørende bannere kan både monteres direkte på væggen, men fås også i fritstående udgaver til gulv, hvor begge sider af rammen kan udnyttes til budskab.

En smartframe kan ydermere bruges som led i forbedring af akustikken i et område, da de fås med en akustikdæmpende kerne. Derudover kan de ligeledes fås med indbygget LED-lys, som kan være med til at skabe en bestemt stemning eller synlighed til et område.

Om du ønsker en mindre ramme, eller har brug for at udsmykke et stort område, betyder ikke noget; rammerne fås i noget nær alle størrelser og kan laves i præcis de dimensioner, som du har brug for. Budskabet er helt op til dig, og selve rammen kan fås i sort, hvid eller aluminium som standard – men vi kan selvfølgelig også lakere rammerne i den farve, du må ønske eller montere den med folie, så udtrykket bliver helt sit eget.


Om produktet

En smartframe består af en aluminiumsprofil til montering på væg eller som fritstående på fødder. Motivet printes på et syntetisk banner med en påsyet silikonestrimmel for let montering og udskiftning. Der kan tilkøbes LED-lys i rammen, som lyser motivet op, og det er muligt at have motiver på begge sider i en fritstående ramme. Rammen kan indeholde akustikforbedrende materiale.

Fleksibel kommunikation til din kampagne

Produkter inden for butikskommunikation

Vis alle Vis mere