Duratransskilte

Knivskarp eksponering af brands og produkter

Vores Lambdaprinter skyder ikke kun flotte fotoprints ud, vi bruger den også til at printe Duratrans. Teknikken og mediet muliggør, at man kan sætte lys bag en reklame for at skabe øget opmærksomhed om sit produkt. 

Eksklusive brands kræver eksklusive løsninger. Med duratrans får du høj detaljegrad, rig farvegengivelse og en høj gennemlysningsgrad også i de mørke dele af billedet. Med andre ord er det ideelt til kampagner, hvor der stilles særlige krav til detaljegrad, gengivelse og æstetik.

Backlit Inkjet er et fornuftigt alternativ til Duratrans, der giver flotte resultater, men til en lavere pris. Både duratrans og backlit-print er lette at montere og udskifte i den oplyste ramme.

Rammer og montering
Indendørs eller udendørs, enkelt- eller dobbeltsidet, med lysstofrør eller LED. Mulighederne er mange. En løsning kan integreres i forbindelse med f.eks. en frontstand/Pop Up-stand eller monteres på væggen. Klemmelåse gør det nemt at udskifte kampagner.

Vi stor erfaring med at håndtere store ordrer på Duratrans, hvorfor vi giver gode tilbud på større mængder.

 


Om produktet

Duratrans kan laves i mange størrelser op til 1250 mm i bredden. Duratrans består af et emulgeret polyestermateriale, der udsættes for en 4000 dpi-laser og en fotografisk proces. Materialet leverer et bredt og rigt farvespektrum med særdeles høj gennemlysningsgrad, der ikke kan opnås med blæk.
Vores backlit printes med inkjet, ligeledes med en høj opløsning, som giver et flot og overbevisende resultat – men til en lavere pris end duratrans. Backlit kan printes helt op til 1500 mm i bredden.

Hvis dit brand eller produkt skal være iøjnefaldende, synligt og stå knivskarpt

Produkter inden for butikskommunikation

Vis alle Vis mere