Gulvreklame

Gør gulvet til en aktiv del af din branding

Hvis vi ikke har næsen højt i sky, så vender blikket ofte ned, når vi bevæger os rundt i dagligdagen. Udnyt mulighederne for at gøre dine gulve til talerør for dit brand og skab synlige kampagner med gulvprint og gulvreklamer. Det er en nem og smart løsning med stor effekt. Vi har den professionelle viden, der skal til, så du får den rigtige løsning uanset gulvtype, placering og formål med kampagnen.

Corona (Covid-19) afstandmarkeringer på gulvet
Gulvdekorationer er effektive til at hjælpe dine kunder med at passe på sig selv og andre, da du med gulvstreamers kan skabe en tydelig kommunikation. Klik og læs mere omkring Corona-skiltning eller ring til os på +45 8888 3032, vi kan hjælpe med al slags skiltning, så du kan hjælpe dine kunder. 


Det er også muligt at lave print på gulvtæpper, hvis det passer bedre ind i din butik. Og ønsker du at kampagnen fortsætter ud på fortove og veje, så er der her heller ingen begræsninger ved at benytte en asfaltfolie.


Et slidstærkt budskab

Gulvdekoration og gulvreklamer printes på en hvid kampagnefolie, der tilføres laminat med blank eller mat finish for ekstra slidstyrke. Folien kan monteres med kantlukning for yderligere holdbarhed og mindre risiko for fald. Med vores certificerede montører sikres du et fuldt ud tilfredsstillende resultat.

Vil du fange kundens opmærksomhed?

Produkter inden for butikskommunikation

Vis alle Vis mere