Kampagnemateriale

Det visuelle opråb i en verden af konstant kommunikation

Det kan være sin sag at skabe den ønskede opmærksomhed omkring nye produkter i en verden af konstant kommunikation, hvor alle råber i munden på hinanden. Med velgennemtænkt og -udført kampagnemateriale og/eller iøjenfaldende Point of Sale-løsninger (POS) kan du skabe et effektivt blikfang.

Vi har stor erfaring med alle former for kampagne- og POS-materialer og hjælper gerne med at finde den helt rigtige, kreative løsning, som passer til netop dine behov.

Lad os sammen tage en dialog om, hvordan du kan skille dig ud fra mængden – løsningen kan være alt fra en simpel papkonstruktion til en hel kampagnestand med displays, podier, bannere og skilte.

Kampagnematerialer og POS-materialer er ofte konstrueret i pap eller reboard, der let at forme og samtidig relativt billigt og miljøvenligt. Kombineret med print, bannere og diverse fysiske effekter, der skaber det helt rigtige udtryk, er der en effektiv kampagne på plads.

Træd ud af mængden og bliv set

Point of Sale-materiale (POS) er lige dét ekstra som gør, at du og dine produkter træder ud af mængden - det konstante kommunikative bombardement, som kunderne befinder sig i.

Det nytter ikke noget at råbe højt, hvis man blot råber det samme som alle andre – det ved vi, og vi har stor erfaring med materialer og virkemidler som gør, at dit POS-materiale skiller sig ud fra mængden, så kunderne både ser og husker dig. Lad os sammen finde den helt rigtige, kreative løsning, hvor vi skaber de optimale rammer om dine produkter.

Papkonstruktioner med print er et oplagt materialevalg, som skal være omkostningslavt, eftersom levetiden ofte ikke er lang, men også mange andre materialer og produktionsmetoder kan komme i spil – hver kampagne med tilhørende POS-materiale bør være velovervejet ift. såvel budskaber som materialer, former og farver.

Hos BrandFactory har vi bred erfaring med POS-materialer i enhver henseende - og til erhvert budget. Vi håndterer bl.a. kampagner for kunder som Škoda, VW, Imerco og OK+, hvor vi printer og pakker unikke kampagnepakker til hver enkelt butik, forhandler eller lokation.


Billigt og fleksibelt

POS-materialer er ofte konstrueret i pap eller reboard, der er let at benytte til nærmest alle formål for at skabe det bedst mulige visuelle indtryk. Det er relativt billigt og kan både nemt og hurtigt stilles op, flyttes og pilles ned igen.

Få dit budskab ud til målgruppen

Produkter inden for butikskommunikation

Vis alle Vis mere