Loftsskilte

En del af en effektiv butiksindretning

En effektiv og logisk skiltning er altafgørende for det samlet indtryk af, hvordan man som kunde oplever en butik. Kan du ikke finde frem til det, du søger, eller er skiltningen misvisende, bliver man irriteret og chancen for, at man vender retur en anden gang er dermed minimeret.

Med loftsskilte kan du ikke alene skabe en god og logisk wayfinding i din butik, så kunderne nemt kan danne sig et overblik over bestemte varekategoriers placering, nærmeste udgangskasse eller kundetoilettet, du kan også benytte dem til at skabe yderligere opmærksomhed til de bestemte fokusområder.

Loftsskilte er en fornuftig del af den samlede butiksindretning, hvis betydning ikke må undervurderes. Skiltene kan designes og produceres i snart sagt alle former, farver, formater og materialer – lad os sammen tage en dialog om, hvilke ønsker, behov og krav du har til dine loftsskilte.


Loftsskilte er ideelle til at skabe en god og overskuelig wayfinding. Det kan både være til bestemte produktområder eller for at øge wayfindingen i gangarealer, hvor synlig og let wayfinding ellers kan være en udfordring.

Mulighederne for selve udformningen og materialer er mange, men ofte benyttes en plade af forskellig art, hvorpå der laves et direkte print eller der monteres en printet folie. Lysskilte, skilte med LED eller spots er også en mulighed, hvis du ønsker endnu større synlighed eller ønsker at skabe en bestemt stemning.

Har du brug for tydelig skiltning?

Produkter inden for butikskommunikation

Vis alle Vis mere