Podier

Sæt dine produkter i fokus

Podier er en god løsning til at fremhæve produkter, produktgrupper eller kampagnemateriale, som fortjener ekstra opmærksomhed. Men podiet behøver ikke blot være en hvid kasse – mulighederne er nærmest utallige og der er oceaner af muligheder. Slip kreativiteten løs og skab ekstra opmærksomhed i din butik – eller lad os hjælpe dig på vej allerede i design- og udviklingsfacen.

Podier kan være en decideret aktiv medspiller i præsentationen af dine produkter og invitere kunder til at se, røre og føle varerne. Lad dem fungere som indgang til en dialog med kunderne og drag nytte af den personlige service, som de fysiske butikker i langt højere grad end de netbaserede butikker kan tilbyde.

Podier kan være del af en pop-up stand og kombineres med andre displayløsninger, digitale skærme eller en salgsdisk alt efter behov og ønsker. Lad dig ikke begrænse til en firkantet løsning – mulighederne er stort set ubegrænsede.


Podier konstrueres ofte af prisvenlige materialer som pap eller skumplader og kan beklædes med folieprint eller effektfolie, der giver et professionelt visuelt udtryk og en holdbar overflade. Søger du et fast podie, som del af inventaret, se butiksinventar.

Øg opmærksomheden omkring dit produkt

Produkter inden for butikskommunikation

Vis alle Vis mere