Pop-up stande

Skab de optimale rammer om dine produkter

Pop Up-stande eller frontstande er midlertidige kampagnestande, som for eksempel kan bruges i forbindelse med produktlanceringer m.m. Hos BrandFactory har vi stor erfaring med alt til din kommende Pop Up-stand – lige fra design- og konceptudvikling til produktion og montering. Vil du gøre brug af den nyeste teknologi også, kan vi udleje skærme på op til 60" samt digitale moduler, så du ikke selv skal ud og foretage store investeringer.


Avenuer – et helt hovedstrøg af Pop Up-stande i din butik

En kampagne-avenue består af en eller flere pop-up-stande, der former et strøg i butikken og giver en unik promovering af et eller flere brands og/eller subbrands.

Vores mangeårige erfaring med alt fra design over produktion til montering af Pop Up-stande gør, at vi kan udarbejde den mest optimale løsning for hver enkelt stand i en avenue, så strøgets muligheder udnyttes fuldt ud for alle involverede brands og subbrands.

Kontakt os for at høre mere – vi sidder klar til at fortælle dig om de mange muligheder, der findes på området.

Råb højt på et lavt budget

Pop Up-stande/frontstande/kampagnestande kan laves i et hav af forskellige materialer alt efter, hvilket praktisk og visuelt krav der stilles. Det gælder om at skabe rammerne for den bedst mulige præsentation af produkterne på et relativt lavt budget, da standene ofte er midlertidige og dermed har en begrænset levetid.

Ofte benyttes rentable materialer som pap, skum og akryl. Kombineret med f.eks. effekt-folier kan der skabes et miljø, som har en høj grad af blikfang, mens omkostningerne holdes på et fordelagtigt niveau. Standene kan  derudover være med eller uden digitale skærme og kan bygges op af fleksible moduler til udstilling af produkter.

Lad os hjælpe med din næste kampagne og skabe værdi for dit brand

Produkter inden for butikskommunikation

Vis alle Vis mere