Folie til bil

Annoncering på farten – den nemmeste branding

Skal din bil have nye klæder, så den bliver mere iøjnefaldende på vejene? Bilindpakning er en nem og effektiv måde at markedsføre dit brand – og til en billigere kontaktpris end mere traditionel annoncering. Samtidig er folien med til at beskytte lakken på bilen, så den holder sig pænere længere samtidig med at det øger gensalgsværdien på bilen.

Effektiv markedsføring

Med en fuldt dækkende folieindpakning gør du i sandhed bilen til et rullende udstillingsvindue. Der kan være tale om et enkelt køretøj eller en hel vognpark. Folien kan være beregnet til at holde en kampagne igennem eller i årevis, og den kan udskiftes eller fornys på kort tid. Vi tilbyder altid folieløsninger i høj kvalitet og ekspertmontering, så du får et fejlfrit resultat.


Bilfolie fås i et væld af farver og effekter og kan også printes på, hvis du vil have en helt særlig farve eller mønster. BrandFactory er specialister i folieindpakning af biler, og vores certificerede montører lægger stor ære i dette håndværk og sikrer et flot resultat – hver gang.  

Med folier og print kan du skabe et helt andet udseende og visuelt udtryk.