Folieløsninger

Skab oplevelser omkring dit brand med folieløsninger

Folie er en enkel og hurtig måde at skabe en ekstraordinær oplevelse af dit brand – og så er det kun forbundet med lave omkostninger. Løsningerne kan anvendes i næsten uendeligt omfang og kan spille en central rolle i profileringen af dit brand. Med en velgennemtænkt og -udført foliedekoration styrker og synliggør du dit brand samtidig med, at du kan skabe en helhedsoplevelse.

Folieløsninger kan bruges noget nær alle steder i alle miljøer, om det er kontormiljøer, butikker, offentlige rum eller andet. Fælles for dem alle er, at vi er leveringsdygtige i netop dén folie, som passer til den pågældende opgave og sted; til vinduer, væg, som tapet, til gulve, som kunstværker og meget andet.

Vi arbejder udelukkende med den seneste teknologi og de bedste kvalitetsmaterialer, så resultatet altid står knivskarpt og holdbarheden er i top. Det kombineret med vores store erfaring, ekspertise og kreativitet gør, at vi kan præsentere dig for det bedste resultat, som du ikke troede mulig.

Vi hjælper dig hele vejen fra idé og design over rådgivning, planlægning og produktion til endelig montering. Og vi skræddersyr løsninger, som passer præcis til dine behov og krav til holdbarhed, bæredygtighed, budget og kvalitet.

Folieløsninger koster ikke alverden – men det gør en verden til forskel.


Hos BrandFactory har vi utallige folieløsninger. Om det er løsninger, som blot skal tilpasses let til at dække dine behov eller om der skal tænkes kreative tanker og laves en skræddersyet løsning af større omfang, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har alle former for løsninger – og alt efter, hvad dine behov er, så kan de leveres med en holdbarhed fra 10 dage og op til 10 år.

Der findes tusindvis af muligheder indenfor folieverdenen. Vil du inspireres?

Ellers sidder du med spørgsmål? Så spørg vores erfarne produktspecialister til råds.

​ ​

Send en e-mail

​ ​

Ring mig op