Solfilm

Undgå hede lokaler, når solen bager

Solen er dejlig, men meget sollys kan også give problemer. For eksempel for meget varme, kraftigt lys og generende stråler, samtidig med, at det er hårdt for inventaret. Der findes en løsning! Med solfilm på ruderne kan du nemlig skærme indemiljøet mod varmen og strålerne uden, at det går ud over udsynet.

Reducér varmen med op til 90%, når solen bager ned. Det er godt for produktiviteten og bundlinjen. Solfilm skaber ikke kun et bedre arbejdsklima, men er samtidig en god løsning for miljøet, når du vil køle lokaler ned – og du nedsætter også omkostninger til aircondition/køling.

Hvis du vil investere i din bygning og dine medarbejdere eller blot gerne vil høre mere, så står vi klar til at hjælpe og rådgive dig. I BrandFactory har vi mere end 35 års erfaring med montering af solfilm og folier. Vores montører er 3M certificeret, hvilket sikrer dig den bedste kvalitet og montage efter højeste standard.


Om produktet

BrandFactory benytter effektiv solfilm fra 3M, der findes i forskellige varianter til både indendørs og udendørs montering, med spejleffekt eller som let tonet film. Læs mere om de forskellige solfilmtyper fra 3M på vores hjemmeside omkring solafskærmning, SolaArt.dk.

Priser og rådgivning
Da der er flere forhold som påvirker prisen, kommer vi altid ud og besigtiger lokalerne, så vi kan give pris på den rette og bedste løsning. Her kigger vi også på montagemulighederne - er vinduerne tilgængelige fra jorden eller skal der bruges lift. Denne rådgivning giver dig den helt rigtige solafskærmningsløsning, og den rigtige pris til jeres virksomhed.

Hvis du vil investere i din bygning og dine medarbejdere eller blot gerne vil høre mere, så står vi klar til at hjælpe og rådgive dig.