Kampagner

Den snorlige vej fra idé til virkelighed

Det kan være nervepirrende at sætte kampagner i værk – at se sine idéer gå fra at være kreative tanker til at skulle rulles ud i én eller flere butikker.

Vi kan hjælpe dig med dine kampagner uanset størrelse og indhold og sørge for, at de kører snorlige. Og at dine nerver holdes i ro. Om du har en enkelt lokation eller 500 gør ingen forskel for os – vi yder samme gode service uanset hvad. Også hvis det blot er en enkeltstående kampagne, eller om det er tilbagevendende.

Vi printer, pakker og sender dine kampagner og sørger selvfølgelig for, at de når frem til aftalt tid.

Har du brug for et system, der gør det nemt at håndtere distribution og produktion af kampagner? Vi har udviklet et digitalt værktøj, som samler alle oplysninger for dig. Et enkelt udtræk og så er næste kampagne klar til bestilling. Du kan læse mere om vores kampagneværktøj her, og ellers vil vi meget gerne fortælle dig mere om de mange muligheder – som med garanti vil gøre det nemmere for dig at igangsætte kampagner.


Om produktet

Hos BrandFactory er du i trygge hænder uanset, hvad du skal bruge i din kampagne. Vi yder fuld service og klarer hele pakken. Er et stort banner eksempelvis en del af kampagnen, hjælper vi gerne med at sætte det op, så du kan koncentrere dig om effekten af det og det medfølgende ekstra salg.

En kampagne kan omfatte alt fra blot plakater til en kombination af flere effekter og et miks af materialer; flyers, balloner, papfigurer, bannere, streamer, folieprint – kun fantasien sætter grænser.

Vær synlig med dit budskab