Re-board

Miljøvenlige pap-konstruktioner

Med Re-board®, som er en plade med en fast for- og bagside, der kan printes på (eller udskæres i), med en kerne der mest af alt minder om forvokset bølgepap indeni, får du en miljøvenlig løsning, som er perfekt til Point Of Sale-marketing, udstillingsdisplays og skiltning.

Re-board® kan dekoreres med folie og udskæres, så konstruktionerne kommer til at ligne møbler og inventar, der traditionelt set eller skal produceres i langt dyrere materialer. Der kan også skæres halvt ind i materialet, så kernen kommer til syne gennem front og/eller bagside, hvorved en i øjenfaldende effekt skabes.

Lad kun fantasien sætte grænser! Med Re-board® kan du bygge mere end du lige forestiller dig. Det alsidige miljøvenlige pap-materiale, også kaldet øko-pap, er perfekt til point of sale marketing, udstillingsdisplays og skiltning. Der kan printes direkte på materialet, eller det kan dekoreres med folie, så konstruktioner kommer til at ligne møbler og inventar, der traditionel laves i langt dyrere materialer, og mangler du en kreativ løsning, hvor du tænker, at Re-board® kan være en mulighed, så sidder vores dygtige designere klar til at gøre dine tanker til virkelighed.


OM PRODUKTET

Re-board® er et miljøvenligt alsidigt pap-materiale velegnet til at bygge rumlige konstruktioner, alt fra fantastiske vinduesdekorationer til hele shop-in-shop koncepter med podier og displays. Re-board® efterlader et lille CO2-aftryk sammenlignet med tilsvarende materialer. 16mm Re-board udleder 2kg CO2/kvadratmeter, baseret på CEPI og ISO 14040 retningslinjer.

Vil du vide mere?