Bilreklame

Reklamesøjler i fuld fart døgnet rundt

Din vognpark er en effektiv markedsføringsmulighed, hvor du har en enestående mulighed for at nå ud til mange, til en meget lav kontaktpris, sammenlignet med traditionelle annonceringsformer. Dine biler er alligevel på farten, så hvorfor ikke udnytte dem som rullende reklamesøjler? Bilreklamer kan være alt fra blot firmalogo til en effektfuld og iøjenfaldende fuldindpakning. Eller hvad med blot at skabe ekstra blikfang i forbindelse med kampagner, events eller sponsorater?


Flere tusinde dages eksponering

En bilindpakning kan holde op til 2.190 dage! Bilen er synlig uanset om den kører rundt i det pulserende byliv eller holder stille – dét er effektiv markedsføring til lav kontaktpris. Du kan selvfølgelig også få folier og indpakninger, som er mindre holdbare, hvis økonomien skal holdes nede – vi vælger og rådgiver dig til de mest optimale folieløsninger alt efter ønsker, krav og behov i netop din opgave.

Sidder du med ansvaret for jeres branding og biler, og ønsker du at øge din brandingværdi? Uanset om det er en fuld vognpark eller en enkelt dekoration, står vi klar til at rådgive dig til den rette løsning.
Har du spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at
kontakte os her.

Fordele ved bilreklame og -foliering:

 • Lav kontaktpris – høj eksponering
  Potentiel eksponering 24 timer i døgnet - 365 dage om året.

 • Du bestemmer selv holdbarheden
  Fra få måneder til flere år

 • Du beskytter lakken og øger gensalgsværdien
  Beskytter lakken mod ridser, stenslag, salt og rust.

 • Skab opmærksomhed og bliv set
  Et utal af muligheder for udtryk og design med ensfarvede folier, effektfolier og printede foliedekorationer. Kun fantasien sætter grænser.

 • En reklame på bilen synliggør din virksomhed
  En bildekoration er synlig for alle i trafikken og kommer effektivt ud til mange mennesker.

SÅ SIDDER DU MED ANSVARET FOR JERES BRANDING OG BILER, OG ØNSKER DU AT ØGE DIN BRANDINGVÆRDI?