Folie logo

Få dit firmalogo ud på vejene

Bliv synlig i gadebilledet med et folielogo på bilen

Ønsker du at dit firmalogo, din web-adresse eller anden relevant information bliver synlig i gadebilledet? Så er folie- og logotekster på din fimabil en nem, hurtig, billig og effektfuld løsning. Med få virkemidler kan du øge kendskabet til dit brand og udnytte den rullende reklamesøjle, som en dekoreret firmabil kan være.

Vi har ekspertisen og kan få dit logo og navn til at fremstå synligt og på en professionel måde uanset bilmodel. Vi kan printe og montere trykklare filer, men vi vil også meget gerne bringe vores mere end 35 års erfaring og kreativitet i spil med et iøjenfaldende og effektfuldt designforslag, hvis du ønsker det.

Kun fantasien sætter grænser

Folielogoer og -informationer på biler er en økonomisk og effektiv måde at skabe synlighed og genkendelighed på. Om du har en enkelt firmabil eller en hel vognpark, og om det er personbiler, varevogne eller store lastbiler, så er vi klar til at hjælpe dig – og det er uanset, om det er en simpel »klassiker« med blot et logo på siderne eller motorhjelmen til et printet og udskåret logo, der strækker sig over flere sider af bilen.

Vi kan lave bildekorationerne i såvel standardfolier eller i print, som er tilpasset 100% de farver, du ønsker ud fra f.eks. logofarver og/eller designmæssige retningslinjer. 

Skal vi synliggøre din virksomhed?