OM OS

Turning concepts into reality

Det er det som driver os – vi elsker at skabe ting, sammen!

Vi gør det enkelt, vi tænker nyt og vi eksekverer. I knap 40 år har BrandFactory arbejdet sammen med, og skabt værdi for, nogle af Danmarks største brands. Med praktisk forståelse, viden og erfaring hjælper vi virksomheder med at skabe solide og unikke løsninger, der imødekommer og - meget gerne - overstiger forventningerne.

Vi indtræder der, hvor det giver mest værdi for dig, som kreativ sparringspartner, distributør, producent eller tovholder under hele processen. Uanset opgave og rollefordeling er vores ambition den samme: At få dit brand og budskab ud over rampen, så det rammer plet hos målgruppen.

Det skal ses – også på bundlinjen

Sammen med dig finder vi vejen til, hvordan du ikke kun bliver set og hørt, men også husket. Om det er med traditionel eller digital skiltning, folieløsninger eller butiksindretning, så garanterer vi gennemtænkte løsninger med mærkbar effekt.

Vi skaber resultater, der øger synligheden og indvirkningen hos målgruppen, og som i sidste ende kan ses på jeres bundlinje.

Projekter i alle størrelser
BrandFactory Danmark A/S er en del af Damgaard-Jensen A/S, tilsammen råder vi over Danmarks største og mest moderne produktion med høj kapacitet og stor fleksibilitet. Med global rækkevidde og et stærkt netværk hjælper vi brands som PostNord, Pandora, SATS med et globalt afsæt men lokale tilpasninger, som er afgørende for succes. 

Vores lokale engagement er selve fundamentet for samarbejdet med vores kunder! Det lokale nærvær er vigtigt. Kun ved at være tæt på dig og din virksomhed kan vi sikre fuld forståelse for din situation, dine udfordringer og dine markedsvilkår. Med store afdelinger i både Måløv og Aarhus og en mindre afdeling i Ålborg er vi også tæt på dig.
Uanset om din virksomhed agerer lokalt eller globalt, kan du regne med, at vi har erfaringen, medarbejderne og teknologierne til at hjælpe dig med at opnå dine mål. 

I BrandFactory Danmark og Damgaard-Jensen er vi ca. 200 dygtige, certificerede og dedikerede medarbejdere, der samlet udgør en stærk kombination af kompetencer, erfaring og knowhow. Med os på dit hold, får du et stort netværk og en pålidelig samarbejdspartner, der arbejder for at gøre dit arbejde enklere og din forretning stærkere.

Uanset om du skal drive en kampagne, eksekvere en kædeudrulning, skabe et unikt butikskoncept, en udtryksfuld udstilling, dekorere et domicil, en vognpark eller guide gæster og kunder på rette vej, så står vi klar med en skræddersyet løsning.

Visuel kommunikation og branding med uendelige muligheder