BEHANDLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER FOR JOBSØGENDE

VI PASSER PÅ DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Det er vigtigt for os at beskytte din personlige integritet og sikre korrekt håndtering af dine personlige oplysninger.

Denne tekst er for dig, der ønsker at søge en opslået stilling hos Damgaard-Jensen // BrandFactory eller sende en uopfordret ansøgning via vores hjemmeside.

Hvem deles dine personlige oplysninger med
Hvis du sender en uopfordret ansøgning via vores hjemmeside, kan dine personlige oplysninger blive delt med enheder og ledere i Damgaard-Jensen // BrandFactory.

Hvis du søger en opslået stilling, kommer dine personlige oplysninger til at være tilgængelige for HR-afdelingen og den leder, der rekrutterer.'

Al deling af dine personlige oplysninger sker i henhold til loven, og dine personlige oplysninger bliver ikke anvendt til andre formål end dem, vi allerede har oplyst om.

Hvor længe gemmer vi dine personlige oplysninger
Hvis du søger en opslået stilling, gemmer vi din ansøgning i seks måneder, hvorefter alle dokumenter og oplysninger om dig slettes.

Hvis du sender en uopfordret ansøgning via vores hjemmeside og ønsker, at vi kontakter dig, hvis et relevant job dukker op, giver du gennem din ansøgning samtykke til, at vi gemmer din ansøgning og dermed dine personlige oplysninger i op til seks måneder.

I visse tilfælde benytter vi os af et rekrutteringsfirma. I så fald har rekrutteringsfirmaet ansvaret for, hvordan behandlingen af dine personlige oplysninger foregår.

Dine personlige oplysninger i egenskab af jobsøgende behandles med følgende formål og på nedenstående retsgrundlag.

Formål
Administration vedrørende jobansøgning via vores hjemmeside.
Opbevaring af uopfordret ansøgning ved gensidig interesse.

Retsligt grundlag
Handle efter anmodning før indgåelse af aftale.
Samtykke, som bekræftes ved ansøgning.