Vores fundament

Vi gør koncepter til virkelighed

Vi konceptualiserer, udvikler, producerer, faciliterer, leverer, installerer og transformerer visuel kommunikation, branding og butiksindretning til virksomheder og detailhandlen.

Vi står for kvalitet, innovation og ikke mindst, den bedste kunderådgivning i branchen. Alt dette understøttes af en produktionsenhed, der lever op til alt, hvad der kan forventes af en markedsledende virksomhed.

Uanset om du skal drive en kampagne, eksekvere en kædeudrulning, skabe et unikt butikskoncept, dekorere et domicil, en vognpark, skabe en kunstnerisk udstilling eller guide gæster og kunder på rette vej, så står vi klar med en skræddersyet løsning.


Historien er vores stærke fundament

Det var håndværk, fremsynethed og et godt øje for markedspotentiale, der blev starten på det, der i sin tid hed H. Vangsgaard Reklame tilbage i 1980. Det blev starten på en vækst og masser af tilføjelser af kompetencer gennem tiden, som gør at vi i dag er en nordisk koncern som leverer til nogle af Nordens og Europas største brands.

Vores kompetencehus af specialister og eksperter har vokset sig stort. Første opkøb var Skilteriet i 1988, her blev forretningsgrundlaget, kundeporteføljen og i særdeleshed kompetenceområderne styrket i 1992 skete et generationsskifte til en del af den nuværende direktion i DK, og udviklingen tog for alvor fart. Opkøbet af Voss Unical i 2002 markerer endnu en milepæl. I 2009 opkøbes TV Skilte, Vangsgaard Instore etableres, og i 2013 når Vangsgaard nye højder som en del af den store nordiske koncern og markedsleder BrandFactory Group AB. Siden har et opkøb af forretningsområdet Digital Signage i Combine A/S styrket os yderligere inden for digitale skilte, så vi i dag står med branchens bredeste palette inden for visuel kommunikation og branding, hvad enten det er digital eller trykt kommunikation.

I august 2020 indgik K.T. Damgaard-Jensen A/S en aftale med BrandFactory Group AB om køb af BrandFactory Danmark A/S. Således er virksomheden igen 100% danskejet og yderligere styrket i Danmark. Med fusionen oprustede vi i Danmark på både ekspertise og stordriftsfordele samtidig med, at vi styrkede vores tilstedeværelse i Jylland, hvor Damgaard-Jensen har hovedsæde. Vi har fortsat et stærkt partnerskab med BrandFactory-selskaberne i Sverige og Norge omkring vores nordiske kunder og drager fordel af vores nordiske netværk.

»Vores mål er at være leverandør af din samlede løsning, opbygge
et langsigtet forhold med løbende idéudvikling
og skabe et
tæt samarbejde i opgaven med
at gøre dine koncepter til virkelighed«.

 – René Rafn Hansen
CEO, BrandFactory Danmark / Damgaard-Jensen

Sammen er vi stærkere

Sammen med vores kolleger i Damgaard-Jensen er vi den førende leverandør af visuel kommunikation i Danmark med en omsætning på godt 300 millioner kroner.

Tilsammen er vi eksperter med en kvalitetsbevidst tilgang til det at forvandle idéer og koncepter til virkelighed. 


Kultur

Hos BrandFactory arbejder vi alle for at skabe visuel værdi for vores kunder. Vi er en mangfoldig virksomhed, hvor kreative hjerner, teknisk knowhow, procesorientering og godt håndværk mødes og supplerer hinanden, når vi hver dag kombinerer vores kompetencer med den bedste løsning for dig. Under hverdagens projekt har vi et fælles fodfæste i form af fire værdier som sikre, at vi alle tænker og løber samme vej.

SIMPLICITY Vi stræber efter enkelhed. At handle med os skal være let, og vi forenkler vores kunders hverdag. Fra start til levering.

CREATIVE Vi er altid på udkig efter en bedre løsning, idé eller en ny vej fremad. Det opnår vi ved altid at udvikle vores viden, servicer og processer. Vi står aldrig stille.

PASSIONATE Vi er her ikke blot for at udføre, men også for at hjælpe. Engagement, dedikation, en positiv indstilling og loyalitet ligger i vores natur.

BUSINESS MINDED Vi er professionelle, der er dedikeret til egen og vores kunders succes. Fast besluttet på at overgå forventninger. Fra koncept til virkelighed.

Visuel kommunikation og branding med uendelige muligheder

Ejerforhold

BrandFactory Danmark (tidligere Vangsgaard) startede som en familie- og ejerledet virksomhed gennem to generationer i de første 30 år.

I 2013 blev virksomheden en del af den nordiske koncern BrandFactory Group.

I 2020 kom selskabet tilbage på danske hænder, hvor man sammen med Damgaard-Jensen skabte en markedsleder med samme ejerkreds, der udover kapitalfonden Dansk Ejerkapital består af otte i virksomhederne aktive ejerledere:

  • René Rafn Hansen
  • Svend Hunnerup
  • Anders Vangsgaard
  • Nicolai Juul Falkenlund
  • Thomas Urban Andersen
  • Dennis Laustsen
  • Per Kudsk