SERVICES

SERVICES, DER SPARER DIG TID

Det er ikke kun det endelige resultat, som definerer et projekt. Vejen dertil er mindst lige så afgørende. Med en ubesværet proces følger ofte et bedre resultat – og heraf følger en nemmere opfølgning. Vores services sikrer, at du får en strømlinet proces, hvor alle trin i dit projekt altid stemmer overens med det overordnede koncept. Det skaber værdi for dig og din virksomhed.

Vi tilbyder en lang række forskellige services, heriblandt:

Design, layout og koncept
Rådgivning og sparring
Produktion og logistik
Projektledelse og byggestyring 
Digitale løsninger 
Lager og distribution 
Montering, installation og service

Lad os mødes om dit næste projekt

DESIGN, LAYOUT OG KONCEPT

Vi gør dine koncepter til virkelighed, uanset om det drejer sig om et enkelt skilt, et spritnyt koncept, et ansigtsløft af hele din butikskæde, en 3D- eller VR-præsentation eller noget nyt og banebrydende.

Læs mere

RÅDGIVNING OG SPARRING

Vi tilbyder rådgivning og sparring, som tager udgangspunkt i dit brand og din forretning. Vi samler alle tråde i dit projekt og giver dig ét kontaktpunkt, hvor du altid kan få en status. Det giver overblik fra start til levering, så vi i samarbejde finder den bedste løsning.

Læs mere

PRODUKTION OG LOGISTIK

Du får fleksibilitet og omstillingsparathed med Nordens største og mest moderne produktion. Vi giver plads til, at din opgave kan udvikle og ændre sig undervejs, men er stadig garant for at levere aftalte produkter til aftalt tid. Med et hus fuld af specialister planlægger vi hver eneste produktion, så du får de bedste løsninger og den bedst mulige totaløkonomi.

Læs mere

PROJEKTLEDELSE OG BYGGESTYRING

Med en effektiv og gennemsigtig projektledelse og byggestyring gør vi dit arbejde lettere og din forretning stærkere. Vi driver processen fra A-Z i en tæt og åben dialog med dig, hvor du får én kontaktperson, som med et stort team i ryggen eksekverer og implementerer alt fra mindre branding-projekter til byggeledelse i forbindelse med nyetableringer.

 

Læs mere

DIGITALE LØSNINGER

BrandEasy er fællesbetegnelsen for vores digitale løsninger, som gør dit arbejde nemmere. I vores enkle og effektive online-service får du blandt andet projektstyring, informationsflow, ordregennemsigtighed, faktureringshistorik og en 24/7-webshop til lageropfyldning eller bestilling.

Læs mere

LAGER OG DISTRIBUTION

Vi pakker og distribuerer dine skilte, kampagner og inventar – lokalt, nationalt og internationalt. Fra vores lagerhotel tilbyder vi opbevaring, håndtering og daglige forsendelser, som forenkler dit arbejde.

Læs mere

MONTERING, INSTALLATION OG SERVICE

Fra koncept til virkelighed – med lokal tilstedeværelse og global rækkevidde. Du skal give det allerbedste indtryk, uanset hvor din kunde møder dig. I samarbejde med vores nationale og internationale netværk af montører sikrer vi hurtig og effektiv udrulning af kampagner, kædekoncepter og visuel identitet.

Læs mere