Design og koncept

Koncept- og designudvikling med effekt

Dit visuelle udtryk er mere end bare tilfældige ord og billeder. Farver, materialer, billeder og grafik i et samlet design- og brandkoncept er alt sammen med til at skabe det visuelle førstehåndsindtryk – og derfor skal du tage kontrollen over det.

Nyskabende konceptudvikling eller kreativ videreførelse
80% af alle sanseindtryk opfattes visuelt og derfor påvirkes vi alle sammen konstant. Det stiller høje krav til din visuelle fremtoning. Hvor skal dit budskab ses, hvordan skal det forstås og ikke mindst føles? Alt dette rådgiver vi dig i, så du får den størst mulige værdi af din visuelle kommunikation. For det er summen af mange indtryk, der afgør, hvordan du fremstår. Derfor er der også forskel på, om du skal have udbygget dit eksisterende brand, med respekt for virksomhedens arv og historie, eller have opbygget en visuel identitet fra bunden.

Rådgivning og sparring
Produktion og logistik
Projektledelse og byggestyring 
Digitale løsninger 
Lager og distribution 
Montering, installation og service

»BrandFactory er uden tvivl en væsentlig årsag til, at vi har løftet butiksoplevelsen for vores kunder. Vi er meget tilfredse med vores mangeårige samarbejde.«


Kari Jørgensen
Marketingchef, Imerco

 

Hos BrandFactory styrker og strømliner vi din samlede brandidentitet fra A-Z uanset opgavens størrelse og form. Vi rådgiver dig ud fra dine konkrete behov. Om du har en trykklar fil eller skal have udtænkt og udrullet et nyt butikskoncept, kan vi løfte din opgave, dit brand og dine kunders købsoplevelse.

EN TEGNESTUE MED MANGE KOMPETENCER

Vores kreative tegnestues kompetencer og erfaring inden for grafisk design og konceptudvikling spænder vidt. Vi trækker derfor på vores alsidighed efter en detaljeret dialog om dine ønsker og behov. Vi hjælper med alt fra overordnet kreativ konceptudvikling til designmæssig opdatering med respekt for eksisterende design til facadeskilte, bildekorationer, messestande og POS-materiale.

Vores tegnestues kompetencer favner bredt – blandt andet kan der nævnes:

  • Konceptudvikling
  • Designudvikling
  • Art Direction
  • Grafisk oplæg i 2D og 3D
  • Virtual Reality-oplæg
  • Filhåndtering
  • Rentegning

Med mere end 35 års erfaring med nogle af Nordens største brands samt vores ekspertise inden for produktion og implementering, kan vi udvikle stærke brandoplevelser, som fungerer i praksis.

Skal vi styrke og synliggøre dit brand?