MONTERING, INSTALLATION OG SERVICE

VI UDRULLER KONCEPTER MED LOKALT KENDSKAB OG GLOBAL ERFARING

Danmark, Kina, England eller Grønland? Uanset hvor dine kunder møder dig, skal du give det allerbedste indtryk. Dog fungerer overbevisende visuel kommunikation kun, hvis det er korrekt monteret, installeret og serviceret.

BrandFactory har et stort netværk af lokale og internationale montører, som sikrer, at du altid kan få hurtig og effektiv udrulning og efterfølgende servicering af kampagner og kædekoncepter uanset geografisk placering og lokale forhold. Fordelene? Omkostningseffektive projekter, levering til tiden og ingen bøvl med logistikken.

Design, layout og koncept
Rådgivning og sparring
Produktion og logistik
Projektledelse og byggestyring 
Digitale løsninger 
Lager og distribution 

»BrandFactory er i stand til at tilpasse sig de forskelle og udfordringer, der er i de forskellige lande. De er professionelle og giver god information og opfølgning. Det giver tryghed for os som kunde. SATS vil anbefale BrandFactory, til dig som søger en samarbejdspartner, der kan håndtere kunder i hele Norden.«


Boaz Kopenhagen
Teknisk Bygge Chef, SATS Danmark

FIND SIKKERT FODFÆSTE PÅ NYE MARKEDER

Digitaliseringen og globaliseringen har gjort hele verden til din legeplads for nye markedspotentialer og spændende væksteventyrer. Men forandringerne har også medført, at kunderne sammenligner dig med store globale brands. Brands der er genkendelig på tværs af landegrænser, men kan tilpasse sig det enkelte marked.

Vil du med på vækstvognen og ekspandere din forretning, må du derfor ikke blot have styr på logistikken, men også have kendskab til lokale vilkår som lovgivning og vejrforhold. Det er komplekst, og der er ikke plads til fejl, når man skal finde fodfæste på nye markeder. Overlad det derfor til os, og koncentrér dig i stedet om dine kernekompetencer, der hvor der giver mest værdi til din virksomhed.

I samspil med vores kompetente og erfarne montører i ind- og udland sikrer vi at dit skilt, din folie, stand eller skærm bliver korrekt monteret og samtidig er en løsning, der tager højde for den kontekst, som tingene skal indgå i.

SELV DE BEDSTE PRODUKTER KRÆVER VEDLIGEHOLDELSE

De fleste kampagner og nye koncepter kan være en stor omkostning, som er iværksat med det formål at opnå en langsigtet effekt. Men det kræver mere end lækre visuelle elementer, der står knivskarpt ved kampagnelancering. Det kræver kompetent service og ordentlig vedligeholdelse. For følges der ikke op med løbende service, vil elementerne med tiden komme til at flimre, dit skilt begynde at blegne og dit brand lige så.

I BrandFactory betragter vi ikke vores arbejde som afsluttet, når vi har leveret dit skilt eller monteret din folie. Service og vedligeholdelse er en indgroet del af vores filosofi og ambition om at levere skræddersyede løsninger, der styrker dit brand og fungerer som en langsigtet investering.

Skal dit projekt sikkert i mål?