Projektledelse og byggestyring

TRYGHED ER NØGLEN TIL ET VELLYKKET PROJEKT

Alle kan få en god idé, men det kræver faglighed og erfaring at føre den ud i livet. Faglighed og erfaring får ikke kun projektet i mål, men sørger for en tryg og sikker proces hele vejen igennem.

Som kunde skal du have tillid til, at teamet har kompetencerne til at omdanne vision til virkelighed inden for aftalte rammer omkring økonomi, kvalitet og tid. Vi stoler på vores erfaring og kompetencer, og vi arbejder hele tiden for at sikre, at du gør det samme.

Vi tager ansvaret for vores del af projektet, vi driver udviklingen og vi sørger for at holde overblikket. Skulle der mod forventning opstå udfordringer, er vi handlingsorienterede og styrer effektivt projektet tilbage på rette spor.

Design, layout og koncept
Rådgivning og sparring
Produktion og logistik
Digitale løsninger 
Lager og distribution 
Montering, installation og service

»BrandFactory er en væsentlig leverandør og samarbejdspartner i vores rejse mod Zoo Vision 2020. Der tænkes altid i gæstefokuserede løsninger, leveret af et stærkt og kompetent team.«

Henriette Povlsen
Marketingchef, Zoologisk Have

GENNEM RÅDGIVNING UDFORDRER OG UDVIKLER VI VISIONEN 

Verden bliver konstant mere og mere kompleks. Derfor ser vi det som vores erklærede mål at gøre livet lettere for vores kunder. Vi tager hånd om hele projektet og kan hjælpe i alle faser af byggeriet. Lige fra den indledende rådgivning om lokaler og kontraktforhandlinger til byggetekniske entrepriser, udformning og valg af materialer, inventar, belysning, skilte og dekorationer.

Det er vores opgave at gøre vejen fra råt lokale til nøglefærdig butik så kort og ukompliceret for dig som muligt. Derfor er vi stærke tilhængere af en tæt og åben dialog med alle kunder, og vi er altid tilgængelige.

VI DÆKKER HELE PROCESSEN FRA DESIGN TIL IMPLEMENTERING 

Med baggrund i vores solide erfaring og mange års knowhow skaber vi rammerne for dit projekt - uanset om det er et indbydende butikslayout, udtryksfulde udstillinger, salgsfremmende kampagner, unikke kontormiljøer eller øget synlighed i bybilledet. Alt sammen opbygget og produceret i de helt rigtige materialer, gnidningsfrit udrullet, perfekt monteret og med systematisk opfølgning undervejs.

Med en helt særlig produktsammensætning inden for retail-løsninger, brand promotion, transport- og bilreklame, kontor og domicil og kunst- og fotoudstilling kan vi levere alt fra enkeltstående produkter som mindre displays, kampagner, butiksinventar, facadeskiltning, shop-in-shop løsninger, digitale skærme, wayfinding og kontorudsmykning til helt store kædeudrulninger.

DET BEHØVER IKKE AT KOSTE EN MILLION ...

I forhold til kommunikation og eksponering hjælper vi dig med at vælge de rigtige medier til at få dit budskab ud over kanten og øge indvirkningen hos målgruppen – selvfølgelig med formål og holdbarhed for øje, så løsningen passer til budget og behov.

I dag handler branding ikke kun om indpakninger og logoer, men udspiller sig i alt fra kontorindretningen til bybilledet og på landevejene. Vi hjælper dig med at udnytte kontorudsmykningens signalværdi og leder dit brand på rette vej med wayfinding. Vi kan også hjælpe dig med at styrke dit brand, når du er på farten, med gennemtænkte folieløsninger til din firmabil.

Gennem generationer har BrandFactory været med til at udvikle visionerne for nogle af Nordens største brands ved at bygge og ombygge deres butikker. Vi indgår som samarbejdspartner, rådgiver og nogle gange totalentreprenør med sparring, facilitetsstyring, byggeledelse, daglig drift og løbende vedligeholdelse af butikker. Det hele udrullet gennem ét kontaktpunkt. Gennem mange år har vi opbygget erfaring med en lang række forskellige ydelser – heriblandt:

 • Projektdefinering
 • Skitseoplæg eller 3D
 • Budgetoverslag og tilbud
 • Opmåling og registrering, samt vurdering af behov
 • Indretningsplan og facadeløsning
 • Rådgivning om løsninger
 • Projekttegninger til underleverandører
 • Byggetilladelser
 • Rapportering
 • Tidsplan
 • Ombygning og indretning
 • Projekt- og byggestyring
 • BrandEasy

Har du en vision, som vi sammen skal omdanne til virkelighed?