Rådgivning og sparring

BLIV SET, HØRT OG HUSKET

Nogle kalder os skiltefabrikken, andre totalleverandør eller totalentreprenør. Kært barn har mange navne. Vi indtræder i den rolle, hvor det skaber mest værdi for dig. Jeres mål er vores mål, og vi vil gerne være helt tæt på jer og jeres strategi. Det sikrer jer en effektiv kommunikation og stærk visuel identitet.

I en verden af how-to-guides med quickfixes og gyldne tips til branding går vi den anden vej. Vi mener ikke, at effektfuld branding kan sættes på formel. Vores rådgivning og sparring er forankret i den enkelte virksomhed, og hvad der skaber værdi for dig og dine kunder. Det har vi praktiseret i mere end 35 år, hvor vi har styrket og synliggjort mange forskellige brands. Vi ser dig før løsningen, så vi sammen kan finde vejen til, hvordan du ikke kun bliver set og hørt, men også husket.

Design, layout og koncept
Produktion og logistik
Projektledelse og byggestyring 
Digitale løsninger 
Lager og distribution 
Montering, installation og service

EN RÅDGIVER, DER ER TIL RÅDIGHED

Ingen kender din virksomhed og dit brand bedre end dig. Du har den interne indsigt, som vi som ekstern ressource omsætter og tilpasser til dine målsætninger og målgruppe. Ved at respektere og bruge hinandens kompetencer, kan vi spille hinanden gode og løfte hele projektet i fællesskab.

Vi agerer din forlængede arm, sætter os i dit sted og tilpasser os opgavens omfang. Gennem tæt dialog om dine ønsker, plukker vi i udvalget af services og rådgiver der, hvor det giver mest værdi for dig og din forretning.

Med mange års erfaring inden for områderne butiks- og indretningskommunikation, branding og eksponering, kontormiljø og skiltning, kundstudstillinger og ikke mindst transportdekoration, kan vi give dig lige den rådgivning og sparring, du har brug for.

Blandt andet kan vi rådgive dig om:

  • Det optimale medie
  • Design og butiksindretning
  • Løsninger og materialevalg
  • Holdbarhed og garanti
  • Montage og vedligeholdelse

 

Er du træt af quickfixes uden effekt?